Modena sport

Статті > Топ-5 критих басейнів Києва

     Поки весна тільки у самому розпалі, вода у Дніпрі чи інших водоймах Києва ще дуже холодна, тому на допомогу нам можуть прийти басейни. Ось наш топ 5 басейнів:

1. Басейн ЦСКА

     Плавальний басейн Центрального спортивного клубу Збройних Сил України був побудований у 1954 році, реконструйований (зведення даху) у 1955 році та проведений капітальний ремонт 2005 році. Басейн є базою олімпійської підготовки національної збірної України з плавання, стрибків у воду та сучасного п’ятиборства.

Будівля басейну включає:

- басейн для плавання, розмір 50х25 м, глибина від 1,20 м до 5,5 м;

- 4 однометрових трампліни для стрибків у воду, а також вишки - 3, 5, 7,5 та 10 метрів;

 -  має 20 доріжок по 25 метрів;

- трибуни для глядачів на 650 місць;

- дві роздягальні (чоловіча та жіноча) та два душових приміщення на 250 місць кожна;

- гардероб для верхнього одягу;

- чотири спортивних зали

     У басейні проводяться заняття дитячо-юнацьких шкіл з плавання «Дельфін», стрибків у воду ДЮСШ №4, синхронного плавання та сучасного п’ятиборства.

2. Басейн ''Подільський''

     Приєднуйтесь до плавань для дорослих та дітей на Подолі. В цьому  Клубі є 25-метровий басейн із 4 доріжками для дорослих та басейн для дітей 8х5 метрів з глибиною від 70 до 90 см. Любителям групових програм у воді пропонується аква-аеробіка та заняття з водного поло на Подолі.
     Широкий вибір тренувального обладнання та кваліфіковані тренери. Особлива увага приділяється плаванню для дітей. Такі тренування прводяться вже через 3-4 тижні після народження та основним їх завданням є збереження та розвиток вродженого досвіду затримки дихання, зняття надмірного тонусу м'язів дитини та формування первинних рухових навичок.
     Басейн у фітнес-клубі Подільський використовує сучасні технології з очищення води методом озонування. У басейні вода приємна на запах та відповідає високим стандартам галузі. 
     Для поціновувачів підводного плавання пропонується навчання з дайвінгу. Тренер з підводного плаванняведе підготовку до реальних занурень, проведить теоретичний та практичний курс з дайвінгу.
     В комплексі також є секції синхронного плавання. Ви можете відвідувати групові заняття з синхронного плавання для дітей та дорослих, а також отримувати індивідуальні уроки та консультації у разі підготовки до змагань.

Подольский

3. Басейн ''Юність''

     В цьому комплексі завжди особливу увагу приділяли саме розвитку спорту. За роки своєї роботи на базі басейну ШВСМ (Школи вищої спортивної майстерності) було підготовлено велику кількість мастерів спорту, рекордсменів та Чемпіонів України і Світу.

Открытый бассейн "Юность" на печерске
     Підібрано дуже потужний тренерський склад, що дає змогу і сьогодні успішно виступати та мати гарні результати нашим спортсменам.

     Басейн “Юність” завжди користується великою популярністю серед людей усіх вікових категорій від малечі до людей похилого віку. Штат співробітників , в свою чергу, часто просто завдяки своєму ентузіазму та небайдожісті,  намагається утримувати високий рівень репутації басейну, що створювалась протягом багатьох років.

     Унікальність басейну полягає, головним чином, саме в тому, що і професійні спортсмени і звичайні любителі мають унікальну можливіть займатися плавання під відкритим небом, але через постійно зростаючу вартість енергоносіїв, в осінньо-зимовий перід, вже декілька останніх років, басейн накривається легкою складаною конструкцією для забезпечення енергозбереження та комфортного перебування дітей, спортсменів і відвідувачів.

     Теперь, навіть у саму холодну пору року температура води у басейні не опускається нижче +26…+27 градусів, а вже з першим теплом на весні і до пізньої осені, є уникальна можливість навіть позасмагати, не виходячи з басейну, поєднуючи таким чином лагідне сонячне проміння з плановими фізичними навантаженнями, чи просто любительським плаванням під відкритим небом.

Басейни «Басейн «Юність»» - інформація, події, карта, відгуки

     Комплекс має 2 басейни (25 і 50 м завдожки), тренажерний зал розташований між басейнами, душові кабінки та роздягальні.

4. Басейн ''Олімпійський Стиль''

     Олімпійський стиль – немережевий спорткомплекс з басейном в центрі Києва. Створений на базі потужностей Національного університету фізкультури і спорту. Протягом 15 років комплекс функціонував в напівзакритому режимі, тут тренувались олімпійські чемпіони та спортсмени різноманітних українських збірних.

     На відміну від мережевих спортклубів, інструктори “Олімпійського стилю” є висококласними фахівцями — випускниками НУФСУ з вченими ступенями, спортивними нагородами та безапеляційним досвідом роботи. Спираючись на академічний доступ, тренери зможуть розробити індивідуальну програму тренувань для самостійних занять, яка буде професійно підібраною під потреби гостя.

     Загальна площа комплексу — 2500 м2, з яких тренажерний зал — 1500 м2. Зал оснащено сучасною системою клімат-контролю. Разом з височезними стелями — це дає відчуття простору та свіжого повітря без характерного запаху.

     Фітнес-зал укомплектовано італійськими тренажерами Technogym. Вони технологічні та сучасні, обладнані інтерактивними екранами, інтернетом та зарядними пристроями для мобільних телефонів. Деякі тренажери дозволяють синхронізовувати актуальні дані тренування зі спортивними програмами на смартфонах.

     Заняття на таких тренажерах зручні та безпечні. Кардіо-театр представлений біговими доріжками, велотренажерами, степперами, еліптичними тренажерами, оснащеними датчиками зчитування пульсу й автоматичним контролем рівня фізичного навантаження. Особливе місце в залі займають інноваційні тренажери лінії Flexability, призначені для ефективного збільшення загальної гнучкості тіла і зняття больового синдрому в спині, викликаний неправильною поставою або тривалим сидінням.

     В спорткомплексі є два басейни. Менший — в аква-центрі (на три доріжки) з сауною і хамамом, джакузі, гідромасажем та душем Шарко і аква-капсулою. Великий — в окремій будівлі — басейн “Олімп” розміром 25х12 м на шість доріжок та два рівні глибини — 1,2 та 3 метри, що дає можливість використовувати різноманітні вправи у воді як для дорослих, так і дітей старшого віку. Мікроклімат басейну налаштовує на комфортне чергування повітряних та водних процедур: температура води становить 27°С, повітря: 24°С. Очищення води у басейні здійснюється за допомогою засобів дезінфекції на основі сучасних препаратів, а також шляхом ультрафіолетового опромінення та озонування.

В окремих дитячих басейнах проводяться групові та індивідуальні заняття:

– заняття з плавання для новонароджених;

– групові заняття з дітьми віком 1-3 роки;

– групові заняття з дітьми віком 4-6 років;

– індивідуальні заняття за спеціальною реабілітаційною програмою для дітей з патологіями опорно-рухового апарату та нервової системи.

5. П'ятий елемент

     Спортивний центр «5 Елемент» - один із кращих фітнес-клубів з басейном на Оболоні. У клубі функціонує 5 басейнів - справжній мегаакваріум, в якому можна займатися різними видами плавання.

     Спортзал із басейном - місце для проведення аматорських та професійних тренувань. Для кожного рівня підготовки розроблені окремі програми навчання.

     Тренери з плавання працюють у спортивному басейні з дітьми і дорослими в групах, індивідуально із зрізним рівнем підготовки. Фітнес клуб із басейном - це можливість поєднувати силові заняття в тренажерному залі з уроками плавання та оздоровчими програмами.

5 Елемент: Басейн, Фото 8141

     Коплекс має і відкриті басейні на вулиці. Літній басейн під відкритим небом - прекрасна можливість відпочити біля бассейну, на свіжому повітрі і позасмагати, не виїжджаючи за межі міста. Це кращий спосіб позбутися стресу і втоми після трудового тижня, поєднуючи гармонійні фізичні навантаження з розслаблюючими сонячними ваннами, і отримати легку рівну засмагу. 

5 Елемент: Відкритий басейн, Фото 6726

     Доречі, в нашому магазині є можливість придбати шапочки, окуляри для плавання, купальники та інші товари для басейну!